Cadeaus gemarkeerd als ‘koken’


 

 

Gepersonaliseerd kookboek
vanaf € 15,95

Wil je jouw mama laten zien hoe graag je haar ziet en hoe dankbaar je bent voor al die lekkere gerechten die zij voor jou op tafel tovert?

Deze leuke gepersonaliseerde kookboeken zijn de perfecte cadeau voor moederdag!

Je kiest zelf wat het beste bij jouw mama zou passen: een Lekker Miljuschka kookboek, een Heel Holland Bakt boek, een Tasty Sundays boek of een Smokey Goodness BBQ-boek  boek. Je kunt de kaft van het boek personaliseren met de naam van jouw moeder, een lieve foto en persoonlijke boodschap.

Indien je wenst kan je er ook een pakket van maken met een leuke keukenschort, verpakt in een mooie giftbox met haar naam op.

 

Verras jouw liefste mama

beslag dispenser dealgrabbers
€ 15,95

Keukenprinsessen en -ridders, opgelet! Wie graag bakt, moet dit hebben: een beslag dispenser.

Geknoei met pannenlikkers in de keuken? Die tijden liggen achter je met deze dispenser, die de deeg evenwaardig en zonder gemors verdeelt.

Iedereen maakt al eens graag een taart of pannenkoeken. Maar niemand slaagt er daarbij in niet te morsen, toch? Met deze handigheid voor in de keuken kan het wél.

Tevens fungeert de dispenser als maatbeker, want iedereen weet: bakken is meten! Zonder de juist afgewogen hoeveelheden, geen geslaagde cake.

Nu kan je ook zonder zorgen jouw kids hun favoriete koekjes laten bakken zonder te moeten vrezen voor de staat van jouw keuken.

Je verliest minder deeg, maar maak je geen zorgen: je zal nog altijd wel een restje kunnen oplikken.

Klaar voor een bake off?

13,95 euro

Ken je iemand die een passie heeft voor koken en wil je hem of haar graag verrassen? Wat dacht je van een originele keukenschort bedrukt met je eigen gekozen tekst?

De voorkant van de schort kan je netjes laten borduren met een tekst, logo, naam of slogan volledig naar jouw wensen!

De schorten zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een hip design. Een echte musthave voor elke keukenprins- of prinses!

 

Koken zal nooit meer hetzelfde zijn!

Grappig mannenschort
17,95 euro

Meestal zien we vrouwen in de keuken, maar er zijn ook mannen die heerlijk kunnen koken.

Soms als men een man in de keuken ziet, onderschat men zijn kookkwaliteiten. Als jij een van deze mannen bent, is het grappig om anderen te laten denken dat je niet lekker kunt koken en hen dan te verrassen met heerlijk eten.

Hoe laat je anderen denken dat je niet (lekker) kunt koken? Met het Balvi Danger Man Cooking schort natuurlijk! Dit is een schort dat is voorzien van de tekst “Danger Man Cooking”. Behalve de grappige tekst, is het schort ook nog functioneel en beschermt het je kleding.

 

Verras anderen met je kookkwaliteiten

Kinderschort met foto
16,95 euro

De zomertijd is de beste tijd voor het maken van een heerlijke barbecue. Je kunt er een heel feest van maken.

Aangezien kindertjes nu ook vrij zijn, kun je hen je laten helpen. Uiteraard wil je niet dat hun mooie kleding vuil wordt, dus je laat hen een schort aandoen om hun kleding te beschermen.

Maak er een leuke familieaangelegenheid van en laat de kindertjes in hun schorten je helpen met barbecueën, bakken of koken.

 

Kindertjes in schorten die helpen met koken

Een website van Volo Media