Cadeautips voor Pasgeboren

Heb jij een neefje of nichtje, broertje of zusje, of kleinkind dat tussen de 0 en 1 jaar oud is en binnenkort verjaart? Dan wil je natuurlijk wel een cadeautje waar hij of zij echt iets aan heeft. Voor de allerkleinsten kan dat soms moeilijk zijn, maar met speelgoed kun je bijna alle kinderen wel blij maken. Wij hebben speciaal voor alle kinderen tussen de 0 en 5 jaar oud een selectie met allerlei cadeautjes waar deze kleintjes gegarandeerd blij van worden. Ben jij dus nog op zoek naar een geschikt cadeau voor een kindje tussen de 0 en 2 jaar oud? Neem dan een kijkje in ons assortiment.


januari solden 2018 cadeaus

Mooie kledij of een nieuw paar schoenen, een smartphone misschien, wat boeken… Wat koop jij zoal in de solden?

Ook verrassend leuke cadeautjes kan je in januari, tijdens dé koopjesmaand van het jaar, kopen. Waarom wachten? Doe jezelf gewoon een superleuk geschenk cadeau! Of koop ze nu al en geef ze pas later.

Haast je! De solden bij cadeaus.be, die oplopen tot liefst 80% korting, zijn slechts geldig t.e.m. 28 januari 2018. Het wordt moeilijk kiezen uit het verbluffend ruime aanbod. Misschien kan je je nu al alle verjaardagscadeaus voor het komende jaar aanschaffen?

Koop nu éxtra voordelig een geschenkje

led ballonnen dealgrabbers
€ 9,95

Geen enkel feestje zal nog hetzelfde zijn eenmaal je deze ballonnen als versiering hebt gebruikt.

Of je nu een babyborrel, kerstfeestje of jubileum hebt gepland: met deze ballonnen haal je een van de meest originele decoraties in huis die je je maar kan inbeelden. Natuurlijk zijn gewone ballonnen ook fijn, maar het is toch nog fijner als ze oplichten? Met deze set van 15 stuks heb je bovendien de keuze of je voor een kleurenmix gaat, dan wel een specifieke kleur verkiest.

De LED-lampjes gaan zo’n 15 uur mee: dat belooft een extra lange party te worden! Tip voor romantische zielen: bekijk ook eens de uitvoering met het ‘I love you’-opschrift.

Let's party!

Kussen met emotie
19,95 euro

Een pluche kussen is altijd leuk voor in de woonkamer of in je slaapkamer.

Voor een speciaal effect in de kamer, kies je nu voor het emotiekussen. Hiermee kun je laten zien in welke stemming je bent, of je gebruikt het kussen als gespreksstarter.
Je kiest uit de “cool” emotie oftewel de smiley met de zonnebril, de verliefde smiley met twee hartjes in zijn ogen, de smiley die een knipoog maakt en zijn tong uitsteekt of de lachende smiley met tranen in zijn ogen.

Grappig toch?

Laat je emotie zien!

Volo Media