Cadeaus gemarkeerd als ‘massage’


Shiatsu Verwarmde Voetmassage

Verwen jezelf met een heerlijk ontspannende voetmassage met 1 druk op de knop!

De Shiatsu Verwarmde Voetmassage zorgt voor een zalig relaxed gevoel door middel van infrarood verwarming.

Je bloedcirculatie wordt gestimuleerd en door de 2 massage- en intentsiteitsstanden worden je voeten lekker gemasseerd.

Massage giftset

Mmmh, zalig genieten, dit amoureuze verwenpakket.

Het bevat alles voor een sensuele nacht! Denk aan rozenblaadjes, geurkaarsjes, massage-olie, een massagehart dat je kunt verwarmen, en ga zo maar door…

Een heerlijke boost voor de zintuigen van de ontvanger!

Shiatsu massagekussen

Een massage is toch altijd lekker? Je kunt jezelf verwennen met een massage zonder dat je een spa hoeft te bezoeken.

Leg dit Shiatsu massagekussen in je stoel, start hem met één druk op de knop en laat je onderrug, schouders of nek even helemaal los masseren!

De speciale massagepunten draaien rond en laten je rug even helemaal tot rust komen na een lange dag werken. De infrarood straling zorgt voor een heerlijke warme sensatie.

Je kunt het massagekussen ook in de auto bevestigen.

 

Oog massageapparaat

Heb je ooit last van “zware ogen”? Dit komt vaak voor wanneer je een lange dag hebt gehad op kantoor of je lange uren op de computer moest werken.

Je ogen willen ook wel een beetje uitrusten en dat kun je snel tussendoor doen met het oog massageapparaat. Ideaal voor mensen met gezinnen die na het werk toch nog heel even willen ontspannen.

Dit massageapparaat geeft je ogen en oogkassen een massage op de zogenoemde ‘accupunctuurplekken’ rond de ogen. Dit zorgt voor een heerlijk relaxed gevoel. Bovendien vermindert het apparaat vermoeide ogen, donkere kringen onder de ogen en rimpels.

 

Hot Chocolate Massage

Ben je dol op chocolade? Dan ken je de voordelen die chocolade kan hebben vast wel. Niet alleen via de mond heeft chocolade positieve effecten voor je, maar ook via de huid.

Tijdens deze Hot Chocolate Massage kom je erachter wat de voordelen van chocolade zijn. De massage is bijzonder, ontspannend en een bron van geluk. De Hot Chocolate massage is een behandeling waarbij gemasseerd wordt met warme, vloeibare cacao.

 

Volo Media