Cadeaus gemarkeerd als ‘lamp’


Doodskop met led ogen

Wil je iemand goed laten schrikken of zoek je gewoon een eng decoratief artikel?

Dan is deze doodskop met verlichting zeker geschikt. Je kunt het gebruiken als bijvoorbeeld Halloween versiering. Uiteraard is het ook een leuk artikel als je doodskoppen interessant vindt…

De doodskop is ongeveer 11 cm hoog en heeft rode of blauwe ogen.

 

Roterende feestlamp

Als je een feest wil organiseren, maar niet naar een discotheek wil gaan, dan gebruik je een roterende feestlamp.

Met deze feestlamp kun je een schitterend kleurenspel creëren op de dansvloer. Deze LED lamp projecteert blauwe, rode en groene vlakken en laat je dansvloer lijken op een echte discotheek.

Je draait hem net zoals een gewone gloeilamp draaien en hoeft verder niets zelf te doen.

 

Minions 3D-lamp

Ben je een fan van de Minions? Dan wil je wanneer je wakker wordt of wanneer je gaat slapen toch eerst goedenavond of goedemorgen zeggen aan de Minions?

Dat kan met deze Minions 3D-lamp.

Met deze leuke 3D lamp van Minion Stuart vrolijk je iedere kamer eenvoudig op. De lamp is draadloos en is voorzien van LED licht. Dit maakt de lamp een mooie, maar ook veilige nachtlamp.

Retro Lamp

Mis je die lampen die men vroeger gebruikte? Je kent ze vast wel… Van die lampen waarbij je aan een koord moest trekken zodat hij aanging. Nu gaan vrijwel alle lampen aan door een knopje of een schakelaar in te drukken.

Deze retro lamp brengt de oude stijl terug. Als je hier namelijk gebruik van maakt, dan hang je de lamp op aan het koord, en trek je aan het koord om de lamp aan of uit te maken.

 

Astronaut lamp

Als je ’s nachts nog even door wil werken op je computer en je niemand in huis wil storen, dan kun je een lampje boven je laptop plaatsen. Deze lamp kan echter storend werken voor anderen in huis…

Daarom gebruik je de astronaut USB lamp. Deze lamp verlicht de weg voor je. Je kunt hem aansluiten via de USB-poort van je laptop en hij verlicht vervolgens je toetsenbord of papieren. Het LED lampje van de astronaut brandt zodra je zijn helmpje openschuift!

 

Volo Media