Cadeaus gemarkeerd als ‘koken’


Gepersonaliseerde keukenschort

Ken je iemand die een passie heeft voor koken en wil je hem of haar graag verrassen? Wat dacht je van een originele keukenschort bedrukt met je eigen gekozen tekst?

De voorkant van de schort kan je netjes laten borduren met een tekst, logo, naam of slogan volledig naar jouw wensen!

De schorten zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een hip design. Een echte musthave voor elke keukenprins- of prinses!

 

Grappige mannenschort

Meestal zien we vrouwen in de keuken, maar er zijn ook mannen die heerlijk kunnen koken.

Soms als men een man in de keuken ziet, onderschat men zijn kookkwaliteiten. Als jij een van deze mannen bent, is het grappig om anderen te laten denken dat je niet lekker kunt koken en hen dan te verrassen met heerlijk eten.

Hoe laat je anderen denken dat je niet (lekker) kunt koken? Met het Balvi Danger Man Cooking schort natuurlijk! Dit is een schort dat is voorzien van de tekst “Danger Man Cooking”. Behalve de grappige tekst, is het schort ook nog functioneel en beschermt het je kleding.

 

Gepersonaliseerde kinderschort

De zomertijd is de beste tijd voor het maken van een heerlijke barbecue. Je kunt er een heel feest van maken.

Aangezien kindertjes nu ook vrij zijn, kun je hen je laten helpen. Uiteraard wil je niet dat hun mooie kleding vuil wordt, dus je laat hen een schort aandoen om hun kleding te beschermen.

Maak er een leuke familieaangelegenheid van en laat de kindertjes in hun schorten je helpen met barbecueën, bakken of koken.

 

Spaghetti toren

Ben je ook zo dol op spaghetti? Als je wil weten hoeveel pasta je moet koken, dan schakel je de hulp van de spaghetti toren in.

Met de hulp van de spaghetti toren kook je nooit meer te veel of te weinig pasta. Deze Italiaanse heerlijkheid biedt oneindig veel culinaire mogelijkheden.

Het is enorm moeilijk om in te schatten hoeveel pasta je nu exact nodig hebt voor het aantal personen waarvoor je kookt als je pasta nog ongekookt is.

Bewaar je spaghetti in de toren: deze houdt niet alleen de pasta langer goed, maar het helpt ook om de perfecte portie pasta af te meten.

Rijntjes keukengeheimen kookboek

Als je heerlijke, passende seizoensgerechten wil klaarmaken, dan kun je gebruik maken van het Rijntjes keukengeheimen kookboek.

Dit kookboek heeft niet alleen gerechten erin, maar ook geschiedenis. Je vindt in het kookboek gerechten van een eenvoudige burger als elite gerechten.

Het Rijntjes keukengeheimen kookboek bevat keukengeheimen uit de negentiende eeuw en voorziet je van historische, spannende en heerlijke toegankelijke recepten.

 

Volo Media